' Hayal Et, Tasarla, Üret' eTwinning Projemizi başlamıştır.

Projemizin ilham kaynağı, İngiliz sanatçı ve yazar Tom Curtis’in çocukların çizdiği resimleri gerçek nesnelere ve kişilere birebir uyarlaması oldu. Bu fikir çocuk çizimlerinin ne kadar olağanüstü olduğunu bizim için gözler önüne seriyor. Bundan ilham alarak, çocukların yaratıcı fikirlerini ve çizimlerini somutlaştırmak istedik ve bu doğrultuda çeşitli sanat etkinliklerinden oluşan projemizi uygulamaya karar verdik. Proje kapsamında çocukların; yaratıcı düşünme becerilerini, ince motor becerilerini, hayal güçlerini ve öz güvenlerini yaparak-yaşayarak öğrenme yoluyla desteklemeyi hedefledik. Ayrıca ebeveyn-çocuk işbirliğini ve iletişimini teşvik etmeyi amaçlamaktayız.

• Proje kapsamında öğprencilerimiz ile seramik hamurundan şekiller yapacağız,
  • mozaik taşlarından desenler oluşturacağız,
  • öğrencilerimiz ile insan ve hayvan resimleri çizip web 2 araçları ile bunları hareketlendireceğiz ve proje sonunda bu öğrencilerimizin çizdiği resmler eilelerimiz ile birlikte somut dolgu materyallere dönüştüreceğiz.

19-03-202419-03-202419-03-2024