IVIR ZIVIR AİLESİ E TWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuzun İyilik Sınıfı Öğlen grubunda ,  Öğretmenimiz Sevil BESİN KAÇMAZ'ın yürütücülüğüyle Ivır Zıvır Ailesi'nin Maceraları adlı eTwinning  projesi uygulanmaktadır.  Proje kapsamında sınıfta oluşturulan esnek materyal köşesi ile çocuklar hem serbest zamanda hem de diğer yapılandırılmış etkinliklerde esnek materyaller ile yaratıcı çalışmalar ortaya koymaktadır.

Çocukların öğrenme ortamları esnek parçalar açısından zengin olduğunda onları manipüle etmenin bir çok yolunu bulurlar. Esnek materyaller ile oynayarak öğrenilen birçok bilgiyi işlerler ayrıca farklı düşünmenin yollarını öğrenirler. Esnek materyaller (ıvır zıvırlar) aynı zamanda müfredatı da destekler. Disiplinler arası öğrenmenin sayısız yolunu sunarlar. Projemizde öğrencilerle ıvır zıvırları ( esnek materyalleri) toplayarak senaryolaştırılmış öğrenme ile keyifli bir maceraya çıkacağız. Maceralarımızda ise SCAMPER tekniğinin 7 alt basamağını kullanarak ortak okullarımız ile farklı etkinlikler oluşturacağız. Ivır Zıvır ve ailesinin maceraları öğrencilerimiz için birçok konuda farkındalık oluşturacak.

25-04-202225-04-202225-04-202225-04-202225-04-2022